Fallback-banner: Infrastruktur

Enwa PMI AS fikk kontrakt på 38 mill. NOK

Publisert 01.08.2016

Ny stor kontrakt på levering av maskin og prosessentreprise til nye Hurdalssjøen vannbehandlingsanlegg.

Enwa PMI AS har blitt tildelt en ny stor kontrakt på levering av maskin og prosessentreprise til nye Hurdalssjøen vannbehandlingsanlegg. Anlegget skal dimensjoneres for å kunne levere 465 l/s (1 675 m3/t) Dette tilsvarer vannforbruk til ca. 150 000 personer. Oppdraget skal utføres for Ullensaker kommune og anlegget skal levere vann til kommunen inklusive Oslo Lufthavn Gardermoen.

Det nye anlegget er delt i 4 anleggsdeler: Råvannspumpestasjon, prosessanlegg, rentvannsbasseng og rentvannspumpestasjon.

Vannbehandlingsprosessen som er valgt på dette anlegget er den såkalte "Moldeprosessen", Metoden går ut på direktefiltrering der en kombinerer fargefjerning og karbonatisering i samme tremediafilter. Videre blir vannet desinfisert ved UV-bestråling samt at slammet som skilles ut avvannes og tas hånd om for videre behandling.

"Arbeidet starter i august 2016 og anlegget skal stå ferdig første halvår i 2018. Kontrakten innebærer ca 9 årsverk for våre ingeniører og fagarbeidere i denne perioden og vil bidra til høy aktivitet i bedriften i tiden fremover", sier avdelingsleder Fred Ivar Klaastad.

For ytterligere informasjon, kontakt:

Jørgen Arnesen, Adm dir Enwa PMI AS,

+47 91 51 73 36

Kontakt info

Enwa PMI

Telefon: 33 48 80 50

Enwa Support

Telefon: 33 48 80 50

(Fjern SPAMFILTER fra adressen)

Til Enwa Supports nettside

Designed by Allegro - Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.