Fallback-banner: Infrastruktur

Enda en stor kontrakt i havn: Enwa skal gi vann til Hamar regionen

Publisert 18.12.2018

Enwa skal være med å bygge HIAS IKS sitt nye vannverk i Hamar. Kontrakten er på 48 millioner kroner.

Enwa PMI AS har blitt tildelt en ny stor kontrakt om levering av maskin og prosessutstyr til det nye vannverket til HIAS IKS. Vannverket skal forsyne 50 000 mennesker med rent vann i Hamar regionen.

«Arbeidet starter umiddelbart og anlegget skal – etter planen – levere vann til abonnentene fra desember 2021. Kontrakten innebærer ca 13 årsverk for våre ingeniører og fagarbeidere i denne perioden og vil bidra til høy aktivitet i bedriften i tiden fremover», sier avdelingsleder Fred Ivar Klaastad.

Stor ordrereserve

ENWA har også tidligere i år vunnet en totalentreprisekontrakt på bygging av nye Moelv vannverk for Ringsaker kommune samt en totalentreprisekontrakt for ombygging av Enga renseanlegg i Sandefjord.

«Ordrereserven til selskapet er historisk høy, med rundt 450 millioner kroner ved utgangen av 2018», sier konsernsjef Flemming G. Wessman.

Innen Industri har Enwa flere store prosjekter. Selskapet er blant annet rør-leverandør til et av verdens største innendørs skianlegg på Lørenskog samt en større rørentreprise for Veidekke med kontraktssum MNOK 60. Innen badeanlegg arbeider Enwa blant annet med utbygging av nye Jessheim svømmehall, nye Leksvik svømmehall og Hakadal idrettsanlegg.

«I tillegg til at vi har mange prosjekter, står vår service organisasjon for ca. 15 % av vår omsetning og service er et viktig satsingsområde for Enwa. Vi har over tid bygget opp en organisasjon som driver service av varme og kjøreinstallasjoner, badeanlegg og våre maritime installasjoner» seier Wessman

Kontakt info

Enwa PMI

Telefon: 33 48 80 50

Enwa Support

Telefon: 33 48 80 50

(Fjern SPAMFILTER fra adressen)

Til Enwa Supports nettside

Designed by Allegro - Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.