Fallback-banner: Badeanlegg

Aktuelt

Enwa bidrar med ytterligere 150.000 kroner til nødhjelp i Ukraina gjennom UNICEF. Enwa ga også 50.000 til Redd Barna og Røde Kors tidligere i år. 

Kurset i Rent Badevann 2024 avholdes 28. - 30. mai. Kurset er et todagerskurs og temaet er «Rent Badevann». Du kan melde deg på nå. 

Enwa Badeanleggs nye produktkatalog er fersk fra trykken! Bla i den rett på web eller last ned. 

For å sikre seg et velfungerende renseanlegg, er regelmessig service essensielt. Serviceavdelingen i Enwa Badeanlegg løser problemer som oppstår, men vi vil helst løse problemene før de oppstår. Det lønner seg for alle.

Koronaepidemien har satt sitt preg på hele 2020, og julen kan fort blir tøff for mange

Det er en glede å kunne meddele at vi nå er Miljøtårn-sertifisert. Enwa jobber kontinuerlig med leveranser som reduserer både våre egne og våre kunders påvirkning på miljøet. 

Ved å bruke oksygen fra luft, vann fra springen og strøm skaper TriO3Clean naturens kraftigste desinfeksjonsmiddel, ozon. Uten tilsatte kjemikalier eller behov for verneutstyr.

BIO-SCAN er et håndholdt UV-apparat som føres over flatene som skal desinfiseres.

Flott bassengrom med bruk av mye massivtre og trepanel

Flesberg sparer 1000 m³ til 1400 m³ vann i året ved at rensesystem med trommelfiltre er plassert før utjevningstank og sandfilteranlegg

Badebransjen har utarbeidet en smitteveileder med retningslinjer og gode råd i forbindelse med gjenåpning av offentlige bade- og svømmeanlegg.

Til informasjon: Enwa Badeanlegg er fortsatt i operativ drift. Vi vil gjøre vårt ytterste for å opprettholde normal drift i tiden fremover

Fabrikkåpning Dryden Aquas AFM filterfabrikk i Basel, Sveits (overlegne filtreringsegenskaper ift sandfilter)

Dryden Aquas nye høyteknologiske gjenbruksfabrikk bruker gamle vinflasker for å produsere filtermedie, regnvann for å vaske og sterilisere produktet, og solcellestrøm som energi – alt for å lage verdens beste filtermedie. 

27. juni 2019 åpnet plaskelandet til Bjørneparken i Flå i Hallingdal, etter syv måneder planlegging og bygging. Enwa Badeanlegg har i samarbeid med API Waterfun levert anlegget.

MS Roald Amundsen Infinity Pool Day Hurtigruten. Foto: Hurtigruten

Da verdens første hybriddrevne ekspedisjonscruiseskip sto ferdig i 2019 var basseng, boblebad og renseanlegg levert av Enwa Badeanlegg.

Ulike dybder og skillevegger i et basseng øker badets fleksibilitet, og flere typer aktiviteter kan utøves samtidig. 

Når man velger undervannslys er det ofte estetikken som er i sentrum – men – et skikkelig opplyst basseng er også et sikrere basseng. 

Enwa Badeanlegg har i samarbeid med API Waterfun levert plaskeland til Bjørneparken i Flå (Hallingdal). Anlegget åpnet 27. juni 2019.

Enwa har vunnet kontrakten for vannbehandlingssystemer og stålbassenger for det nye Tøyenbadet. Kontrakten vil være blant de største i selskapets historie.

Øystein Amundsen kunne ta imot diplom, reisestipend og mye velfortjent skryt skriver Badeteknisk Forum om utdelingen av bransjeprisen 2019 på Hamar tidligere i år. 

Den innovative SpinTouch tar alle vanntestene du trenger for daglig kontroll av svømmebasseng og badeanlegg. SpinTouch tar manuelle prøver til et nytt nivå.

Her er det deilig badetemperatur, selv ved dårlig vær.

I januar 2018 åpner Drøbaksbadet –10.000 kvadratmeter i ren helse.

Bakterietest Rapid gir deg svar direkte. hth SHOCK bryter ned dem.

Designed by Allegro - Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.