Fallback-banner: Badeanlegg

Bransjeprisen fra Bad, Park og Idrett gikk til Enwas egen Øystein Amundsen

Øystein Amundsen kunne ta imot diplom, reisestipend og mye velfortjent skryt skriver Badeteknisk Forum om utdelingen av bransjeprisen 2019 på Hamar tidligere i år. 

«Bassengbransjen har mye å takke Øystein Amundsen for. Så mye at han fikk hedersprisen for 2019, under Badeteknisk 2019-arrangementet på Hamar». Sitatet er hentet fra Badeteknisk Forum 2019 nr 2 (skrevet av Vidar Alfarnes). Og vi i Enwa Badeanlegg kunne ikke vært mer enig. 

Bransjeprisen 2019 i Badeteknisk Forum 2/2019

---

Juryens begrunnelse

«BAD, PARK OG IDRETTs (BPI) hederspris deles ut for 14. gang under Badeteknisk 2019. Hedersprisen 2019, eller bransjeprisen som den gjerne kalles, går til en person med god retorikk og lun pedagogikk.

Gjennom sin kunnskap fremstår han som en tydelig fagperson særlig innenfor fagfeltet «vannkvalitet». Han kommer opprinnelig fra heisbransjen, og begynte i bassengbransjen i 1993.

Øystein Amundsen har i en årrekke vært foreleser på en rekke kurs i vannbehandling i regi av BPI, Fagforbundet og for sin egen arbeidsgiver ENWA Badeanlegg AS.

Han gikk inn i styret i Norsk Bassengbadteknisk Forening i 2004, og var leder i perioden 2011 til 2015. Med sine innovative og kunnskapsrike løsninger, øser han av sin erfaring med ulike teknikker og løsninger for å kunne levere topp  vannkvalitet til våre basseng. Øystein Amundsen representere en viktig bransje for oss alle.

Hedersprisen 2019 er også en anerkjennelse til bransjeorganisasjonen NBTF som har mange dyktige fagfolk, og som bistår med sin kompetanse i flere sammenhenger.»

---

Kontakt oss

Offentlige bad Norge

Enwa Badeanlegg AS

+47 22 30 40 40

enwabad@enwa.com

Private badeanlegg Norge

Pahlén International AS

+47 35 50 59 90

pahlen@enwa.no 

Enwa Pahlen

Designed by Allegro - Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.