Fallback-banner: Badeanlegg

Enwa Badeanlegg AS

Enwa Badeanlegg AS har spesialisert seg på levering av renseanlegg og utstyr til svømmebasseng, og er landsdekkende i Norge. Vi har over 30 års erfaring i prosjektering og bygging av offentlige bassenganlegg.

Bedre miljø, renere vann og reduserte kostnader

Med kompetente medarbeidere og kompetanse, fra over 500 ferdigstilte prosjekter innen badevannbehandling, optimaliserer vi badeanlegg for både kunder og badende. Vi jobber kontinuerlig for bedre miljø, renere vann og reduserte driftskostnader.

Vi er involvert i alt fra prosjektering og montasje av komplette renseanlegg, stålbasseng, garderobeløsninger og adgangssystemer til levering av kjemi, service og produkter.

Vi streber etter langsiktige kundeforhold, og ingen oppdrag i badevannbehandling er for stor eller for liten for oss.

Enwa Badeanlegg bidrar til miljøvennlige løsninger for kunder, men også hjemme i selskapet. Vi er sertifisert som miljøfyrtårn. 

Enwa Badeanlegg vokser

Førsteklasses kvalitet på utstyret og seriøs kundebehandling har gjort Enwa Badeanlegg til et ledende firma i svømmebassengbransjen. De siste årene har vi hatt en betydelig omsetningsvekst, som igjen har medført at flere av Europas ledende produsenter i bransjen nå ønsker at Enwa Badeanlegg skal representere deres kvalitetsprodukter. Vi kan derfor tilby produkter som dekker de fleste behov til svømmebasseng, SPA og badeland.

Enwa Badeanlegg er en godkjent lærlingbedrift. I 2021 er 10 % av vår ansatte lærlinger. 

Sentral godkjenning tiltaksklasse 3

Enwa Badeanlegg har sentral godkjenning i tiltaksklasse 3 for prosjektering og utførelse. Vi har også en egen prosjektavdeling som utfører bl.a. DAK tegninger, drift- og vedlikeholdsdokumentasjon (FDV), søknader til kommuner og helsevesen, rådgivning, prosjektering og kvalitetssikring. 

Vår dyktige og erfarne stab av ingeniører, servicefolk og montører står alltid til din tjeneste! Kontakt oss hvis du ønsker en pålitelig samarbeidspartner med stor fleksibilitet, med strenge krav til kvalitet, levering til rett tid og markedsriktige priser.

Vann er vår viktigste ressurs

- alt Enwakonsernet gjør er knyttet til vannrensing og vannbehandling

For private svømmebasseng

Enwa har et eget selskap i Skien som driver med svømmebasseng til privatmarkedet. 

For private svømmebasseng - kontakt Enwa Pahlen

Kontakt oss

Offentlige bad Norge

Enwa Badeanlegg AS

+47 22 30 40 40

enwabad@enwa.com

Designed by Allegro - Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.