Fallback-banner: Badeanlegg

Filter

Med en grovmasket sil eller et forfilter, vil man få fjernet de største gjenstandene og partiklene før pumpene bringer vannet rundt til resten av renseanlegget.

Kullfilter (også kalt karbonfilter) til bruk i bassengvann har lenge vært en kjent og effektiv metode for å redusere innholdet av klorforbindelser (bundet klor). For å holde innholdet av klorforbindelser lavt i vannet er det normalt å installere kullfilter i en delstrøm fra hovedsirkulasjonen. Riktig installasjon, dimensjonering og drift av filteret er avgjørende for å oppnå ønsket resultat.

Funksjonelle lister for overløpsrenner i svømmebasseng: 

Hva er poenget med overløpsrister og overløpsrenner i bassenget? 

Overløpsrenner skal ivareta mer enn å ta unna vann som skvulper over kanten. Overløpsrennene er en del av renseprosessen, bølgedempingen, sikkerheten og estetikken til bassenget.

Bassengvann resirkuleres, renses og tilføres rent tilbake til bassenget. Renseanleggene til offentlig basseng, består av rensing i flere steg, før vannet tilføres tilbake til bassenget.

Artikkelen forklarer veien vannet tar, fra svømmebassenget gjennom rensesystemene og tilbake i bassenget – rent, klart og bakteriefritt – steg for steg. 

Kontakt oss

Offentlige bad Norge

Enwa Badeanlegg AS

+47 22 30 40 40

enwabad@enwa.com

Private badeanlegg Norge

Pahlén International AS

+47 35 50 59 90

pahlen@enwa.no 

Enwa Pahlen

Designed by Allegro - Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.