Fallback-banner Enwa Group

Ny vannbehandlingsløsning mot korrosjon fra Enwa

Distribusjonsavtale inngått mellom Polar International og Enwa for en av deres vannbehandlingsløsninger - Polar "PWT"

Enwa Water Technology AS har inngått en eksklusiv distribusjonsavtale med Polar International AS for en av deres vannbehandlingsløsninger "Polar PWT".

Et komplement til vår produkt portefølj

"Vi gleder oss over samarbeidet som nå etableres mellom selskapene og føler oss trygg på at samarbeidet vil gavne våre kunder i tillegg til Polar og Enwa" sier Per Morten Lyngaas, Administrerende direktør i Enwa AS, og fortsetter; «Her har vi et produkt som ikke bare er et komplement til vår portefølje av vannbehandlingsløsninger men som også passer direkte inn i vår produkt-profil". Produktet "Polar PWT" er utviklet og blir produsert i Sandefjord og vil bli markedsført og solgt under merkevaren Enwa.

Korrosjonsbeskyttelse

Polar PWT fjerner korrosjon,  rustfarget vann og hindrer ny korrosjon. Denne form for vannbehandling gir en rekke helsemessige og miljø relaterte fordeler- et miljøvennlig system som også møter det internasjonale regelverket MLC2006.

"Vi ser fram til å øke vår tilstedeværelse i markedet gjennom Enwa sin salgsstyrke. Våre produkter beskytter effektivt materielle og menneskelige verdier og vil bidra til å styrke både systemløsninger og markedsposisjonene våres innen krevende vannbehandling" sier Thomas Bjørnstad, Daglig leder i Polar International AS.     

Avtalen kan over 5 år skape en omsetning på størrelsesorden 40 millioner kroner og danne grunnlag for ytterligere ansettelser i begge selskapene. 

Polar International AS er et heleid norsk selskap etablert i 1938. Polar produserer egenutviklede  vann-behandlingssystemer til shipping, offshore og industri .

Designed by Allegro - Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.