Banner Water Technology

En ny vannbehandlingsløsning tilgjengelig fra Enwa

Distribusjonsavtale inngått mellom Polar International og Enwa for en av deres vannbehandlingsløsninger - Polar "PWT" 

Vi har gleden av å kunngjøre at Enwa Water Technology AS har inngått en eksklusiv distribusjonsavtale med Polar International AS for deres vannbehandlingsløsning "PWT". Avtalen gir Enwa rett til å selge PWT world wide på offshore og shipping markedet. "Vi ser frem til samarbeidet mellom våre selskaper. Dette vil utvide vår portefølje av vannbehandlingsløsninger for våre kunder, og gir oss muligheten til å tilby komplette ferskvannspakker samt gode løsninger for eksisterende systemer som står overfor korrosjonsproblemer ", sier Svenn Lorentzen, salgssjef i Enwa. Utilstrekkelig vannbehandling resulterer i kostbar nedetid og omfattende reparasjoner på grunn av korrosjon, pitting og skalering - beklageligvis også til alvorlige helsemessige utfordringer, fortsetter Svenn Lorentzen.

Korrosjonsbeskyttelse

Produktet PWT (Hydrophore Water Treatment) hindrer korrosjon i ferskvannsrør, stopper og forsegler pitting i 304/316 og renser allerede korrodert rør. "Våre løsninger beskytte utstyret, sluttbruker og miljøet på samme tid", sier administrerende direktør i Polar International, Mr Thomas Bjørnstad

Produktet "Polar PWT" er utviklet og produsert på Polar International Sandefjord, Norge og vil bli merket og solgt som "Enwa PWT"

Polar International AS er et norsk-eid selskap. Etablert i 1938 og en pålitelig produsent av avansert vannbehandlingsutstyr og systemer for marine og industrielle applikasjoner, institusjoner og private hjem.

Kontakt oss

Enwa Water Technology

+47 52 76 16 50

mar-off@enwa.com

Designed by Allegro - Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.