Fallback-banner Enwa Group

Karriere

Muligheter hele året

Hvis vi ikke har aktive stillingsannonser ute er vi alltid interessert å høre fra deg som kan gi det lille ekstra som vi mangler, enten det er innen prosjektledelse, teknisk ekspertise, kjemisk og biologisk kunnskap, salgsteft eller produksjonsferdigheter. Hvis du er interessert i bærekraftig vannbehandling, hvis du forstår faget ditt bra, er ambisiøs og liker å skape resultater sammen med andre, så er en karriere i Enwa noe for deg.

Åpen søknad sendes da til rekruttering.pmi@enwa.com. Dokumenter du legger ved lagres i samsvar med GDPR.

Besøk vår internasjonale side for linker til ledige stillinger i alle land.

Kontakt

+47 33 48 80 50

rekruttering.pmi@enwa.com

Enwa PMI AS er en av landets ledende entreprenører innen bygging av prosessanlegg og ledningsanlegg for fjernvarme, fjernkjøling, vann og avløp. Vi arbeider med prosjekter i hele landet der energieffektivitet og grønne løsninger er et av fokusene. Vi er en del av Enwa som er blant Skandinavias ledende konsern i vannbransjen.Enwa PMI AS er det største selskapet i Enwa konsernet som sommeren 2023 ble en del av det Tyske konsernet SKion water. Selskapet har hovedkontor i Sandefjord og avdelingskontor i Oslo med totalt 130 ansatte og en omsetning på ca. 350 MNOK.  Enwa PMI har lang erfaring, sterke tradisjoner og historie tilbake til 1970-tallet, og er en trygg og solid arbeidsgiver.

Reidulf Holm ved Enwabil

Reidulf Holm skulle bli baker, men varmen fra arbeidsmiljøet og menneskene i Enwa dro ham bort fra ovnene.

Han startet i Enwa som lærling, men ville ha mer skole. Nå er Lasse Sletto ferdig med fire år fagskolestudie som KEM-ingeniør.

Fagprøve bestått

Vi gratulerer Anders Eriksrud med bestått fagbrev som industrimontør!

Sander Skog og Vegard Klåstad har funnet stor arbeidsglede i industrirørleggerfaget, skriver Sandefjords Blad.

Designed by Allegro - Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.