Energi & Vann
Badeanlegg
EnwaMatic
Maritim & Offshore
Badeanlegg
Energi & Vann

Enwa Group

Vi i Enwa jobber med vann.

Enwakonsernet leverer energieffektive og miljøvennlige vannbehandlingssystemer til mange områder i samfunnet. Vi er et av Skandinavias ledende selskaper innen leveranser av produkter og tjenester til disse forretningsområdene. 

Enwa konsernet ble etablert i 1996 av gründer og nå styreleder, Sverre Hanssen. Siden den gang har vi vokst til å bli et av Skandinavias ledende selskaper innen vårt fagfelt som er vann, avløp, fjernvarme, industrianlegg og rent vann i svømmebasseng. 

Vi kan tilby prosessdesign, prosjektering, prefabrikkering i egne verksted, installasjon og igangkjøring. I tillegg har vi en serviceorganisasjon som sikrer god og stabil drift av kundens anlegg.  Uansett entrepriseform så er det «høy kvalitet og stor gjennomføringskraft» som kjennetegner Enwa sine prosjekter.

Konsernet har ca. 250 dyktige medarbeidere og hadde en omsetning på ca. 700 MNOK i 2020.

Virksomheten fordeler seg på tre divisjoner. 

Divisjon for Energi & Vann er en av Norges ledende tekniske entreprenører innen vann, avløp, fjernvarme, industri og prosessanlegg, og består av Enwa PMI og Enwa Support.

Enwa support & service

Divisjon for Bad er Skandinavias ledende totalleverandør til alle typer av offentlige og private bad, svømmebasseng og SPA-anlegg. Divisjon Bad består av flere selskaper.

Enwa Badanläggningar (offentlig bad, Sverige)

Enwa Pahlen AS (Private bad Norge)

Divisjon for Water Technology leverer miljøvennlige og energieffektive løsninger innen segmentene maritim & offshore, industri & eiendom og akvakultur. 

Enwa Water Technology Sverige
Enwa Water Technology UK 
Enwa Water Technology Tyskland

Reidulf Holm ved Enwabil

Reidulf Holm skulle bli baker, men varmen fra arbeidsmiljøet og menneskene i Enwa dro ham bort fra ovnene.

Vi søker deg som har teknisk bakgrunn, er løsningsorientert, selvstendig og handlekraftig til montasje av rør, pumper, filter med mer. Jobben innebærer reisevirksomhet i hele Norge. 

Marsipankake med påskrevet Gratulerer med 75 år Sverre!

Fra oppveksten i fattige kår til å bli en av Norges mest vellykkede gründere.

Han startet i Enwa som lærling, men ville ha mer skole. Nå er Lasse Sletto ferdig med fire år fagskolestudie som KEM-ingeniør.

Fagprøve bestått

Vi gratulerer Anders Eriksrud med bestått fagbrev som industrimontør!

IVAR Sentralrenseanlegg Nord-Jæren Foto Anne Lise Norheim

Enwa PMI er tildelt entreprisen for levering av prosessrør, armatur, instrumentering, pumper, med mer til Håland Høydebasseng på Jæren.

Bildet av varebiler med Enwalogo og bygget i Sandefjord

Enwa ble etablert i 1996, med en ansatt, og har gjennom årene utviklet produkter og spennende arbeidsplasser slik vi nå er 270 ansatte 4 land. 

Designed by Allegro - Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.