Fallback-banner: Industri & Eiendom

Teknologier for desinfeksjon

Ultrafiolett (UV) stråling

UV er i dag en av de mest vanlige metoder for desinfeksjon. Når UV-lys trenger gjennom celleveggen til en organisme, ødelegger det cellens evne til å reprodusere, dvs. cellens genmateriale (DNA og RNA) er inaktivert. UV-systemer har en umiddelbar desinfeksjonseffekt og blir ofte brukt som hygienisk barriere / "gatekeeper".

AOP (Avansert Oksiderings Prosess)

Oksidasjon av mikroorganismer og organiske miljøgifter er en av de kraftigste desinfeksjons metoder tilgjengelig i dag. AOP bruker de sterke oksidasjonsevnene til OH-radikalene for å inaktivere og degradere mikroorganismer til ufarlige og uorganiske stoffer. OH-radikalene har et høyt oksydasjonspotensial og nedbrytningshastigheten er raskere og mer effektivt enn andre kjente oksydanter, for eksempel ozon og H2O2. AOP er egnet som en hygienisk barriere / "gatekeeper".

Sølv og kobber ionisering

Desinfeksjonseffekten av sølv- og kobberioner har vært kjent siden antikken, og er mye brukt over hele verden. Sølv og kobberioner trenger inn i bakterienes cellevegger og dermed brister og dør bakteriene. Sølv- og kobberioner er stabile, og fremgangsmåter basert på denne teknologi har en langvarig desinfeksjonseffekten meget egnet til å hindre dannelse av biofilm og bakterievekst, inkludert Legionella.

Ultrafiltrering (UF)

UF er en membranfilterteknologi som fysisk fjerner mikroorganismer fra vannet. Enwa's UF system har en porestørrelse på 0,03 µm.

Kontakt oss

Henrik Rosenquist

Salgsansvarlig Øst- og Sørlandet

+47 90 77 34 34

henrik.rosenquist@enwa.com

Atle Nilsen

Salgsansvarlig Nord- og Vestlandet

+47 40 40 25 25

atle.nilsen@enwa.com

Torkjel Solheim

Salgsansvarlig Øst, Desinfeksjon

+47 33 48 95 12

torkjel.solheim@enwa.com

Designed by Allegro - Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.