Fallback-banner: Industri & Eiendom

Väderöarna

Ferskvann fra sjøvann til ny gjestehavn på den svenske vestkysten.

Väderöarna er en øygruppe som ligger i den svenske skjærgården. Øyene forvaltes i dag av Statens Fastighetsverk (SFV) i Sverige og ved utgangen av 2013 startet prosessen med å forberede gjestehavnen ved å legge til et servicested på Väderöarna. Prosjektet var en konsekvens av visjonen SFV har for å gjøre øyene mer tilgjengelig og mer behagelig å bo på.

Enwa ble kontaktet da en forespørsel ble sendt ut til lokale entreprenører til å bygge servicehuset i gjestehavnen. Servicehuset består av en mindre utstillingshall, et havnekontor og fasiliteter med dusj, toaletter samt mulighet for båteiere å fylle opp vanntanker med ferskvann. Gjestehavnen inkludert serviceanlegg ble åpnet i begynnelsen av juni 2014.

Enwa har levert to omvendt osmose anlegg til gjestehavnen. Anlegget har to separate linjer for produksjon av drikkevann. Hver linje har en matepumpe og forbehandling med sandfilter. Etter omvendt osmose enhetene behandles vannet med et filter som øker pH-verdien og gir vannet bedre smak. Vannet samles opp i en tank og før distribusjon passerer det gjennom et UV-lys. Hver linje har en kapasitet på 15m3 vann i døgnet.

Kontakt oss

Henrik Rosenquist

Salgsansvarlig Øst- og Sørlandet

+47 90 77 34 34

henrik.rosenquist@enwa.com

Atle Nilsen

Salgsansvarlig Nord- og Vestlandet

+47 40 40 25 25

atle.nilsen@enwa.com

Designed by Allegro - Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.