Badeanlegg
Badeanlegg Jessheimbadet

Enwa Badeanlegg

Enwa Badeanlegg AS - er totalleverandør til alle typer av offentlige bad, svømmebasseng og SPA-anlegg. Vi designer og bygger komplette svømmebasseng med utstyr for svømmehall, badeland og SPA-anlegg, til proffmarkedet og til offentlig bruk. 

Enwa Badeanlegg utfører alt fra prosjektering og montasje av komplette renseanlegg, garderobeløsninger og adgangssystemer til levering av kjemi, service og produkter. Enwa Badeanlegg AS har 30 års erfaring og kompetanse fra over 500 ferdigstilte prosjekter.

Enwa bidrar med ytterligere 150.000 kroner til nødhjelp i Ukraina gjennom UNICEF. Enwa ga også 50.000 til Redd Barna og Røde Kors tidligere i år. 

Kurset i Rent Badevann 2024 avholdes 28. - 30. mai. Kurset er et todagerskurs og temaet er «Rent Badevann». Du kan melde deg på nå. 

Enwa Badeanleggs nye produktkatalog er fersk fra trykken! Bla i den rett på web eller last ned. 

Nytt svømmebasseng i Våler kommune

Enwa Badeanlegg har levert vannbehandlingsanlegg og utstyr til det nye svømmebassenget til Våler skole- og aktivitetshus. 

S5 Helse, det nye helsesenteret på Stoa i Arendal åpnet dørene i september 2021. Blant helsetjenestene finner en bassenger, boblebad, kaldkulp og renseanlegg levert av Enwa Badeanlegg. 

Raufoss badeland åpnet i 1992 og har igjen utvidet og oppgradert. Nå består anlegget av 5000 kvadratmeter med kunstige elvestryk, havbølger, tropiske planter, svømmebasseng, sklier, treningsrom og badstue.

Noen ganger er ikke den vanlige og regelmessige bruken av klor og bassengkjemi nok.

Selv om bassenget kontinuerlig tilsettes klor, vil ikke dette nødvendigvis under alle forhold forhindre oppblomstring av bakterier og alger i svømmebassenget.

Det brukes klor til å desinfisere badevannet i de aller fleste svømmehaller og badeanlegg. Klor reagerer lett med organisk materialet og stoffer som inneholder nitrogen. Vi utnytter klorens evner til å reagere med organisk materiale for å holde badevannet rent.

Klor er et svært effektivt desinfeksjonsmiddel med veldokumentert virkning. 

Belysning under vann benyttes for å få god sikt i bassenger og ikke minst for å fremheve det dekorative med flotte bassenganlegg. God sikt er essensielt for sikkerheten i bassenget.

Vi skriver også litt om den revolusjonerende utviklingen undervannslys har gjennomgått de siste årene. 

Designed by Allegro - Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.