Fallback-banner Enwa Group

Trenger flere fagarbeidere

Sander Skog og Vegard Klåstad har funnet stor arbeidsglede i industrirørleggerfaget, skriver Sandefjords Blad.

Sander Skog forteller til Sandefjords Blad:

«Jeg har vært litt usikker på hva jeg hadde lyst til å jobbe med. Jeg er en fyr som liker å jobbe litt fysisk. Da var det bra at det åpnet seg en mulighet her, sier han.»

Sander forteller videre: 

«Jeg hadde ikke noe erfaring med rørleggerfaget, men jeg var motivert og jeg trives på arbeidsstedet. Jeg koser meg i en veldig variert jobb. Jeg gleder meg til å dra på jobb, sier han.»

Mens Vegard Klåstad utdyper: 

«Jeg ble veldig positivt overrasket over en jobb med mye varierte arbeidsoppgaver og veldig gode kolleger. Har ikke hatt en eneste dag på jobb hvor jeg ikke
har gledet meg til å starte, sier han.»

Gode jobbmuligheter innen Enwa 

Anneli Romberg og Reidulf Holm forteller til Sandefjords Blad at de stadig har behov for lærlinger innen industrirørleggerfaget, men at det dessverre er for lite pågang. 

 

Vil beholde fagfolkene

«Som lærling i vår bedrift får man både faglige og personlige utfordringer. Det mener vi er viktig for unge som skal trives i yrket. Vi har ambisjoner om å lære opp dyktige fagfolk som vi selv ønsker å beholde.

Har vi mulighet så ansetter vi dem, og vi har vært heldige mange ganger. Noen av våre tidligere lærlinger har også fortsatt på teknisk fagskole etter en periode, og har fungert som prosjektleder etter noen år.

Det ser vi på som utrolig positivt, sier Romberg og Holm. 

For å bli en rørlegger så kan man i prinsippet komme til Enwa PMI AS uten å ha tatt i en rørleggertang. De har all kompetanse i bedriften for å bygge opp den enkelte lærling. 

Med en positiv innstilling, lyst til å lære og god arbeidsmoral så kan man bli en meget god fagarbeider, sier de til Sandefjords Blad.

Les hele artikkelen her

Designed by Allegro - Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.