Fallback-banner: Badeanlegg

Vi er Miljøtårnsertifisert

Det er en glede å kunne meddele at vi nå er Miljøtårn-sertifisert. Enwa jobber kontinuerlig med leveranser som reduserer både våre egne og våre kunders påvirkning på miljøet. 

Vi hjelper våre kunder med å redusere energifotavtrykket ved å levere produkter som varmevekslere, frekvensjusterte pumper, og høykvalitets filterglass - både ved prosjektering av nye anlegg og ved utskiftning av eksisterende utstyr i eldre svømmehaller.

Vi gjør vårt beste for å bygge anlegg med lavt energi- og kjemiforbruk.

Som et ledd i vårt arbeid har vi nå også innført nødvendige tiltak for å miljøsertifisere egen drift. Enwa Badeanlegg har i samarbeide med stiftelsen Miljøfyrtårn gjennomgått sine rutiner og utført de nødvendige endringer for miljøsertifisering av bedriften.

Kontinuerlig miljøforbedringer

Vi jobber kontinuerlig med miljøforbedringer. Alle endringer er allerede oppdatert i HMS- og KS-systemene våre og vi er i god gang med å gjennomføre endringene i de nye prosedyrene og instruksene i praksis.

- På grunn av Covid-19, blir det i år ingen markering og overtagelse av diplom i Oslo rådhus, men det får vi kanskje mulighet til ved en senere anledning, informerer Harry Olafsen, miljøansvarlig i Enwa Badeanlegg.

Vi har sett på arbeidsmiljø, avfallshåndtering, energibruk, innkjøp og transport, og funnet flere tiltak for å forbedre miljø og klima i Enwa Badeanlegg - og bidra til en grønnere fremtid.

Om miljøfyrtårn

Miljøfyrtårn er en nasjonal miljøledelsesordning, og er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar.

Miljøfyrtårn er den første nasjonale sertifiseringsordningen i Europa som er blitt anerkjent av EU.

Kontakt oss

Offentlige bad Norge

Enwa Badeanlegg AS

+47 22 30 40 40

enwabad@enwa.com

Private badeanlegg Norge

Pahlén International AS

+47 35 50 59 90

pahlen@enwa.no 

Enwa Pahlen

Designed by Allegro - Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.