Fallback-banner: Badeanlegg

Prosjekter

Gjennomføring av prosjekter har alltid vært en av hovedproduktene for Enwa Badeanlegg. Vi har gjennomført vel over 500 prosjekter som faller inn under Norske offentlige forskrifter for svømmebassenger. 

Våre kunder er gjerne kommuner eller entreprenører som ønsker å oppføre eller rehabilitere badeland, SPA-hoteller, skolebassenger, svømmehaller, campingplasser eller cruiseskip. Vi har også levert vannrensing og attraksjoner til noen av de mest eksklusive private bassengene i Norge.

Til gjennomføring av prosjektene har vi en solid prosjektavdeling bestående av prosjektledere, ingeniører og gode montører med lang faglig erfaring.

Sammen med våre samarbeidspartnere og leverandører oppfyller vi kundenes krav og ønskemål om et trygt og sikkert, krystallklart og noen ganger boblende, sprutende og fossende badevann. 

Nytt svømmebasseng i Våler kommune

Enwa Badeanlegg har levert vannbehandlingsanlegg og utstyr til det nye svømmebassenget til Våler skole- og aktivitetshus. 

S5 Helse, det nye helsesenteret på Stoa i Arendal åpnet dørene i september 2021. Blant helsetjenestene finner en bassenger, boblebad, kaldkulp og renseanlegg levert av Enwa Badeanlegg. 

Raufoss badeland åpnet i 1992 og har igjen utvidet og oppgradert. Nå består anlegget av 5000 kvadratmeter med kunstige elvestryk, havbølger, tropiske planter, svømmebasseng, sklier, treningsrom og badstue.

Politiets nasjonale beredskapssenter på Taraldrud i Nordre Follo kommune sto ferdig i september 2020. Bassenget har styrken til betong og overflateegenskapene til stål. Det har vært full drift fra desember 2020.

Etter 30 år i bransjen, skulle en kanskje tro at vi hadde erfaring med de fleste former for basseng, men terapibasseng for hunder og katter(!) – det var første gang for oss.

Jessheimbadet i Ullensaker kommune ble ferdigstilt i desember 2020. Personalet er nå i god gang med opplæring, og klare for åpning i februar 2021.

Designed by Allegro - Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.