Fallback-banner: Badeanlegg

Enwa AS - Advanced Water Technology

Enwa Badeanlegg AS er en del av konsernet Enwa AS. Vann er en av verdens viktigste ressurser. Alt Enwa gjør er relatert til behandling og bruk av vann.

Samlet har konsernet en bred og dyp kompetanse på vannbehandling og bruk av vann som energibærer, og er en av de største aktører innen fagområdet i Skandinavia. Konsernet har rundt 230 ansatte. 

Konsernet er organisert rundt tre hovedgrupper av kunder og markeder. 

  • Pool Technology
  • Energy & Water
  • Water Technology

Enwa Pool Technology

Enwa Pool Technology består Enwa Badeanlegg AS (Oslo) og Enwa Pahlén AS (Skien) i det norske markedet. Selskapene er leverandør av private og offentlige bad- og spa-anlegg i Norge og Sverige. De har mer enn 30 års erfaring innenfor basseng- og spaindustrien. Enwa har omtrent 50 ansatte som jobber med badeanlegg og svømmebasseng. 

Enwa Energy & Water

Enwa PMI er en av de ledende entreprenørene innen bygging av prosess- og rørledningsanlegg i det norske markedet. Enwa PMI leverer systemer for fjernvarme, fjernkjøling, vann og kloakk.

Enwa Water Technology

Enwa Water Technology utvikler, designer og produserer systemer for vannbehandling til en rekke markedssegmenter som industri, eiendom, marine & offshore og oppdrettsvirksomhet. Enwa Water Technology tilbyr systemer og løsninger for vannrensing og/eller vannbehandling av alt fra drikkevann til vann for bruk i industrielle- eller andre kommersielle prosesser

Kontakt oss

Offentlige bad Norge

Enwa Badeanlegg AS

+47 22 30 40 40

enwabad@enwa.com

Designed by Allegro - Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.